Partner Online

Naast het geven van privélessen, ondersteun ik ondernemers om zich succesvol op de Duitse markt te bewegen

Met mijn kennis van de Duitse taal en cultuur help ik ondernemers bij een effectieve communicatie met Duitstalige prospects en klanten.

In toenemende mate vindt die communicatie plaats via sociale media en online marketing. Om klanten ook daarbij effectief te kunnen ondersteunen werk ik samen met mijn partner Judith de Vries van MailChimp assistentie – Virtueel Present.

Judith-de-Vries-nieuw

Judith de Vries

Judith de Vries van MailChimp assistentie – Virtueel Present is een door MailChimp erkende MailChimp-expert. Samen bieden we zo een brede ondersteuning aan klanten voor Duitstalige markten.

Hoe het werkt

Op basis van de klantvraag bepaal ik samen met Judith de Vries wat in de gegeven situatie de beste rolverdeling is. Die stemmen we af met de klant en daarna gaan we als een team aan het werk. Met zo min mogelijk gedoe en optimaal resultaat voor onze klanten.

Een praktijkvoorbeeld:

Voor een startende ondernemer in de logistiek die zich geheel richt op een specifiek marktsegment in Duitsland, werken we samen aan een hoogwaardige en effectieve communicatie met prospects en klanten.

Duitscoach ondersteunt deze klant bij alle vraagstukken die de Duitse taal en cultuur raken, zoals correspondentie, nieuwsbrieven, vormgeving van facturen, taaltraining, Duitstalige teksten in email applicaties en op de website. Virtueel Present zorgt voor de professionele opzet van de elektronische nieuwsbrieven.

Duitscoach en Virtueel Present stemmen onderling hun werkzaamheden af en nemen daarmee de klant onnodig coördinatie-werk uit handen.

Interesse in onze gezamenlijke diensten?

Neem dan contact met mij op om uw wensen te bespreken.

Meer weten over Virtueel Present?

Wil je meer weten over MailChimp assistentie van Virtueel Present? Lees dan verder op de website van deze MailChimp expert.
Advertenties